ZANDSTRALEN IN GLAS

Het zuivere glasoppervlak is uitermate geschikt voor het bewerken middels zandstralen.

Zandstralen in glas

Teksten en afbeelding kunnen door middel van zandstralen op het glas worden aangebracht. Zandstraalvariaties hebben een tijdloos karakter en kennen diverse verschijningsvormen. In ons atelier brengen wij deze zandstraalfiguren en teksten met grote precisie en aandacht aan. De tekst kunt u in iedere opstelling en elk gewenst lettertype laten uitvoeren. Daarnaast kunnen aangeleverde en handgeschreven teksten worden verwerkt in het ontwerp.

TEKST EN AFBEELDINGEN IN KLEUR
Teksten en afbeeldingen worden gezandstraald. Met deze techniek kunnen we de tekst of afbeelding in diepte in het glas aanbrengen. Later kan er nog voor gekozen worden het gezandstraalde in te kleuren. Deze aangebrachte kleur wordt in een grote oven in het glas gebrand. De kleur versmelt met het glas en zo ontstaat een kwalitatief zeer hoogwaardige hechting met jarenlange garantie op behoud. Meer over het aanbrengen van de lak

EGAAL EN DEKKEND RESULTAAT

Het zandstralen van glas doen we met een zeer fijne zandkorrel en exact afgestelde apparatuur. Door een gepatenteerde techniek zijn we in staat een egaal en dekkend mat effect aan te brengen in de tekst en de glasplaat. De diepte van het zandstralen passen we aan op de dikte en het formaat van de glasplaat waardoor het geheel mooi in verhouding is.

VOORBEELDEN VAN ZANDSTRALEN IN GLAS

Een initiatief van Den Hollandsche Gedenktekens